2010. október 27., szerda

Angyalház - A szabad alkotások központja

P Á L Y Á Z A T A szabad alkotások központja

Az Angyalház, megnyitja kapuit Alkotóházunk (Angyalház - a szabad alkotások központja) pályázatot hirdet lelki betegséggel, mentális problémá-val és pszichoszociális fogyatékkal élők számára. E csoporton belül azon festeni, rajzolni, zenélni, zenét szerezni és írni vágyó, vagy már művelő jelentkezőket várjuk, akik Budapesten, vagy Budapest környékén élnek. 

Pályázni lehet: három festménnyel, grafikával, rajzzal, szoborral, írás- vagy zeneművel. A pályázat tárgya: Képzőművészek részére, napközbeni egyéni műterem, szakmai támogatás és térítésmentes anyagellátás 8 hónapra terjedő időszakra. Zenészeknek próbaterem, Íróknak – költőknek nyugodt alkotói körülmények. Mindhárom művészeti ágban mentori segítség. 

Pályázatok elbírálása: Első körben kiválasztásra kerül azon 50 személy, akik jogosultságot nyernek a szakirányú tevékenységek térítésmen-tes és rendszeres látogatására. Második körben a már kiválasztott 50 személyből kiválasztásra kerül az a művészeti ágankénti három-három sze-mély, aki az ANGYALHÁZ alkotója lehet. 

Jelentkezési határidő: 2010. november 20. A műveket postai úton a 1136 Budapest (XIII. kerület), Tátra utca 22. címre, a Lilaköd „Könyveskávézóba” várjuk. Személyesen, hétköznaponként 11.00 és 20.00 óra között kérjük ugyanitt leadni. Az írásművek e-mailben is beküldhetők a szecsody.peter@garbokiado.hu címre. 

A pályázaton résztvevő művekhez kérjük minden esetben (zárt borítékban) csatolni: a szerző (művészeti tevékenységre is vonatkozó) önéletrajzát, pontos elérhetőségét: nevét, lakcímét, telefon-szám(ait), e-mail címét. A pályázatra beküldött művek az ANGYALHÁZ tulajdonában maradnak.

Angyalház - A szabad alkotások központja

A kezdeményezés facebook oldala.

Nincsenek megjegyzések:

Felhívás fogyatékos emberek részére

A pályázat célja: Egy rádióműsor négyfős stábjának megtalálása, egy olyan csapat összeállítása, akik heti rendszerességgel vezetnek műso...